F.A.Q. - συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις που καλό είναι να διαβάσεις.

Αν χρειάζεσαι μια ευέλικτη, οικονομική και 100% επαγγελματική ιστοσελίδα, με τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτική, βοήθεια από μια ομάδα ειδικών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου και με τη δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε κάτι πιο εξειδικευμένο και αποδοτικό, τότε:
ΝΑΙ!
Το hotCloud είναι η σωστή επιλογή!

Αναλυτικότερα, το hotCloud έρχεται να γεφυρώσει δυο δρόμους… Το δρόμο της Αρετής, ο οποίος οδηγεί στη δημιουργία ενός μελετημένου, custom (design & development), εξειδικευμένου ιστοχώρου, o οποίος όμως απαιτεί αξιόλογη επένδυση σε χρήμα & χρόνο. Και το δρόμο της Κακίας, ο οποίος οδηγεί σε ένα ετοιματζίδικο website, χωρίς χαρακτήρα, χωρίς συγκεκριμένο προσανατολισμό Marketing, χωρίς υποστήριξη, που συνήθως παραμένει για πάντα ημιτελές ή ακόμα και αν ολοκληρωθεί… τελικά δε σε εκφράζει, δεν αποδίδει και αδικεί την επιχείρησή σου.


Το hotcloud είναι η ιδανική λύση δημιουργίας ιστοσελίδας  για ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές και μικρές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εμπορίου, εστίασης – αναψυχής, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, γιατρούς, θεραπευτές, δικηγόρους, μηχανικούς, ασφαλιστές,  τεχνικούς & τεχνίτες, συνεργεία, εργαστήρια, μεταφορές, TAXI, ταξιδιωτικά – τουριστικά γραφεία, εκπαιδευτικούς, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, αντιπροσώπους  κ.α

Αν θέλεις να μάθεις πώς μπορεί το hotCloud να βοηθήσει την επιχείρησή σου, επικοινώνησε μαζί μας.

Θα επιλέξεις, από την ποικιλία σχεδίων (web templates & layouts) που θα βρεις εδώ, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Έτσι θα έχεις από την αρχή μια “εικόνα” του πώς θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα σου (στήσιμο, γραφικά, κτλ).

Αν χρειαστείς βοήθεια στην επιλογή, η ομάδας μας είναι πάντα δίπλα σου, για να σου προτείνει την καλύτερη λύση. Αφού επιλέξεις το σχέδιο που προτιμάς, η ομάδας μας θα το προσαρμόσει στα χρώματα της επιχείρησής σου και θα κάνει μικρές προσαρμογές, ώστε να συμβαδίσει με τις ανάγκες σου και να ταιριάζει με την υπόλοιπη εταιρική σου ταυτότητα, αν υπάρχει (π.χ λογότυπο, έντυπα, πινακίδες κτλ).

Η ιστοσελίδα σου βασίζεται σε ένα πολύ εύχρηστο σύστημα διαχείρισης (hotCloud CMS), από το οποίο μπορείς να ανεβάσεις κείμενα, φωτογραφίες, αρχεία κ.α στην ιστοσελίδα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις αλλαγές σε διάφορες πληροφορίες όπως, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

Η ομάδα μας θα σου παρέχει αρχείο – manual (pdf) με οδηγίες χρήσης, ενώ μπορεί να σε εκπαιδεύσει και να σε υποστηρίξει στη χρήση του συστήματος διαχείρισης (δες τιμοκατάλογο για το κόστος εκπαίδευσης).

Αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείς ή δεν έχεις το χρόνο να “ανεβάσεις” μόνος σου το υλικό στην ιστοσελίδα, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση ανάλογα με τον όγκο του υλικού.

Από τη στιγμή που θα επιλέξεις ένα σχεδιαστικό πρότυπο (web template & layout), θα χρειαστούμε 3-5 εργάσιμες ημέρες ώστε να το προσαρμόσουμε, να το παραμετροποιήσουμε και να είναι έτοιμο το σύστημα διαχείρισης για να υποδεχτεί το υλικό σου (κείμενα, φωτογραφίες, κτλ).

Από εκεί και πέρα, αν “ανεβάσεις” το υλικό μόνος σου, τότε ουσιαστικά εξαρτάται από εσένα το πόσο γρήγορα μπορεί η ιστοσελίδα σου να είναι στον αέρα.

Αν θέλεις να ανεβάσουμε το υλικό εμείς, με το ανάλογο κόστος, μπορούμε να το ολοκληρώσουμε σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, με δεδομένο ότι μας έχεις δώσει το υλικό σε ψηφιακή μορφή (π.χ αρχείο Word με κείμενα και φάκελο με φωτογραφίες jpg).

Τέλος, αν χρειαστείς βοήθεια στην παραγωγή του υλικού (συγγραφή κειμένων, τη λήψη φωτογραφιών κ.α), θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το σχετικό απαιτούμενο χρόνο. Ενημέρωσέ μας αν χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό για να σε κατευθύνουμε όσο πιο αποδοτικά γίνεται.

Μπορείς να δεις τον αναλυτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών εδώ. Το hotCloud έχει ένα αρχικό κόστος δημιουργίας του ιστοχώρου, το οποίο προκαταβάλλεται, που περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες για ένα έτος. Μετά το πέρας του πρώτου έτους, υπάρχει ένα κόστος ετήσιας συντήρησης που καλύπτει τα έξοδα φιλοξενίας, το domain name (π.χ to-domain-mou.gr), αντιγράφων ασφάλειας (backup), αναβαθμίσεων ασφάλειας, τεχνική υποστήριξη & επίλυση προβλημάτων (μέχρι τρία αιτήματα ανά έτος).

Αν έχετε επιλέξει πρόσθετες υπηρεσίες με εφ’ άπαξ ή ετήσια συνδρομή, το κόστος θα προσαρμοστεί αναλόγως. Δες εδώ τις πρόσθετες υπηρεσίες και το σχετικό κόστος.

Αφού γίνει η εξόφληση, θα παραλάβεις ψηφιακά (μέσω e-mail) το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, το οποίο μπορείς να τυπώσεις και να δώσεις στο λογιστή σου. Το hotCloud είναι μια 100% Ελληνική υπηρεσία που παρέχεται από την εταιρία HOTSoft.gr. Υποστηρίζονται ενδοκοινοτικές συναλλαγές με όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όσες χώρες έχουν σχετική εμπορική συμφωνία με την Ελλάδα και την Ε.Ε.

Για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.

Η ιστοσελίδα σου θα έχει όλα τα βασικά – απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο (κείμενα, φωτογραφίες, χάρτη, φόρμα επικοινωνίας, βασικό SEO, κ.α). Αν χρειάζεσαι πρόσθετες υπηρεσίες, υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματωθούν πολλές χρήσιμες δυνατότητες. Μπορείς να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνεται στο αρχικό κόστος και όλες τις διαθέσιμες πρόσθετες υπηρεσίες εδώ.

Αν οι ανάγκες σου μεγαλώσουν, υπάρχει η δυνατότητα ριζικής αναβάθμισης του ιστοχώρου σου και η μετατροπή του σε εξειδικευμένη (custom) ιστοσελίδα, κατάλογο προϊόντων ή ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Σύντομη απάντηση: Όχι.

Αναλυτική απάντηση: Το υλικό της ιστοσελίδας σου (κείμενα, φωτογραφίες, αρχεία, video, κτλ) ανήκει σε εσένα και μπορείς να το διαχειριστείς όπως θέλεις. Η ιστοσελίδα σου βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης (λογισμικό) hotCloud που παρέχεται ως υπηρεσία (Software as a Service – SaaS) και είναι ιδιοκτησία της HOTSoft. Ως εκ τούτου, τεχνικά δε δύναται και νομικά δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί και να λειτουργήσει σε άλλο πάροχο.

Τέλεια!

Επικοινώνησε μαζί μας με όποιο τρόπο σε εξυπηρετεί καλύτερα (φόρμα, e-mail, τηλέφωνο) και οι έμπειροι σύμβουλοι μας θα σε κατευθύνουν βήμα – βήμα.

Έχεις ακόμα ερωτήσεις;

Η ομάδα του hotCloud είναι στη διάθεσή σου για να απαντήσει σε κάθε απορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της υπηρεσίας